Flerkamp er sosialt, morsomt og utfordrende

Trenger dere å styrke samholdet på jobb? Eller er dere kanskje en vennegjeng som vil gjøre noe sosialt og morsomt? I så fall er flerkamp på Oscarsborg noe for dere. Vi tilbyr flere veldig morsomme aktiviteter der det trengs godt samarbeid for å lykkes!
Samarbeid

5-kamp

Femkampen inneholder øvelsene Circle catch, Basketstick, Pipeball, Stylterace og Escapebox. Dette er morsomme øvelser som fokuserer på samarbeid.

10-kamp

Inneholder alle øvelsene fra 5-kamp, og har i tillegg øvelsene, Frisbee Golf, Water race, One foot run, Giant puzzle og Gunrange

Tilpassing

Vi tilpasser opplegget til hver enkelt gruppe, så skulle det være øvelser dere ønsker spesielt, passer vi på å arrangere dette for dere så klart!

Mange personer samtidig

På Oscarsborg har vi et stort område for å gjennomføre flerkamp, så vi arrangerer gjerne aktivitetene for store grupper.

Priser

5-kamp

Kr8.000
  • Pris for inntil 20 personer
  • Deretter: 250,-/person

10-kamp

Kr12.000
  • Pris for inntil 20 personer
  • Deretter: 250,-/person
Bryggeribesøk

Bryggeribesøk

Velkommen til Ekeby Gårdsbryggeri, en idyllisk gård like utenfor Moss. Vi tilbyr et unikt bryggeribesøk som tar dere med på en reise gjennom vår lidenskap for ølbrygging, historie og tradisjon.

Innendørs paintball

Innendørs Paintball

Vår innendørs paintballbane i gamle Moss bryggeri er en to-etasjers actionfylt krigssone på 500 kvm. Vi har markører både for barn og for voksne!

Escape Room

Escape Room

Prøv et av våre fem spennende escape rooms. Enten om du har mye erfaring eller aldri prøvd escape game tidligere er vi sikre på at du får en morsom utfordring hos oss.

Barnebursdag

Barnebursdag

La barna få feire burdagen med en spennende opplevelse hos oss! Vi har både escape room og paintball tilpasset barn, og et eget rom for å spise pizza og kake.

Teambuilding

Teambuilding

Er det på tide at de uvurderlige menneskene i bedriften, idrettslaget eller på arbeidsplassen får muligheten til å gjennomføre en teambuilding og ha det litt gøy sammen?

Utdrikningslag

Utdrikningslag

Ønsk bruden/brudgommen lykke til ved å låse de inne i et av våre utfordrende escape room, eller ved å gi dem saftige blåmerker på paintballbanen.

Familie / Venner

Familie / Venner

Ta med vennegjengen eller familien bort fra TVen, og finn på noe utfordrende og actionfylt sammen. Få i gang hjertepumpa og vær sosial med paintball eller escape game!